Een Job achter de Ramen (Wallen)

Hoe is het werken achter de ramen in Nederland, Belgie of Duitsland?

Raamprotitutie is ook een erkend beroep en wellicht 1 van de oudste die wij kennen in Nederland, Belgie of Duitsland. Het concept is een toegewezen gebied in waarin legaal raamprostitutie mag worden geboden en waar dames van plezier een kamer voor een dagdeel of gehele dag kunnen huren. Vanuit hier kan men klanten ontvangen die vaak opzoek zijn naar mooie vrouwen om te temmen tegen betaling. Het werken in raamprostitutie lijkt de afgelopen jaren oververtegenwoordigd door oostblokkers zoals Roemenen, Bulgaren & meer die vanuit hun cultuur weinig schaamte hebben of kennen om in een korte tijd veel geld te verdienen.

Het is dan ook niet ongewoon om locals te treffen binnen de raamprostitutie zoals Nederlandse, Vlaamse of Duitse vrouwen maar ook daarbuiten zoals Marokkaans, Turks & meer. Raamprostitutie kent goede voorzieningen en wordt ook 24/7 gemonitord in termen van veiligheid en / of security. Langzaam maar zeker zien we ook steeds meer de afbouw van toeristische trekpleisters en waar geld moet worden betaald voor toegang raamprostitutie. Dit verhoogt de kans ook op meer klanten die daadwerkelijk de ramen bezoeken voor dates of afspraakjes met vrouwen achter de ramen. Hoe ga je aan de slag achter de ramen? En wat is er voor nodig?

Als eerst dient je leeftijd in de meeste gemeentes om legaal achter de ramen te werken 21 jaar of ouder te zijn. Je kunt je aanmelden bij een raamexploitant die een vaste (huur)prijs rekent voor een kamer per dag of dagdeel. Attributen zoals condooms en facilitaire voorziening(en) worden vaak ook voorzien. Als raamwerkster ben je dan ook als zelfstandige en dien je je eigen administratie bij te houden voor o.a de belastingdienst. Raamwerk of raamprostitutie is vaak interessant gezien de toegewezen locatie en / of vele potentieele klanten iedere dag. Heb je je bekkie op de juiste plaats en weet je mensen die intiem willen naar binnen te halen?

Vindt De Raamexploitant Die Bij Je Past

Wij vermelden bekende raamexploitanten in Nederland, Belgie en Duitsland waar jij legaal aan de slag kunt gaan. Let wel dat als je dit wilt gaan doen het alleen op legale wijze of basis kan. Dus met een inschrijving / registratie. Een raamexploitant zal je bij intake van alle documenten, folders & poespas voorzien die je nog rustig na kunt lezen. De voertaal die bij raamexploitanten gevoerd wordt is primair Nederland maar ook Engels is natuurlijk de meest gesproken taal ook in acht met toerisme vanuit de gehele wereld. Voor een buitenstaander zijn ramen uniek en zelfs niet eens mogelijk in eigen land. Het is dus echt een uniek concept in Europa.

Raamprostitutie is ook niet verboden. En een nummertje van ~ 10 minuten levert gauw € 50 op. Dit is exclusief enige extra's. Ben je een aantrekkelijke dame en heb je geen bezwaar met werken achter de ramen? Dan is het beroep werken met raamprostitutie echt wat voor jou. Net zoals alle andere mogelijkheden zoals Werken als Escort kan je in principe direct aan de slag. Omdat je als zelfstandige zou gaan werken achter de ramen of wallen heb je o.a een inschrijving bij de Kamer van Koophandel nodig. Voor Belgie of Duitsland geldt een dezelfde principe. Een inschrijving in een gemeente & bankrekening is ook noodzakelijk in dit vak.

Omtrend persoonlijk advies wat het beste voor een dame is, kunnen we vrij kort zijn. Kies een raamexploitant dat wellicht ver van huis voor je licht ivm discretie. Kies ook op basis van locatie en / of ligging en belangrijker dat het geen toeristische trekpleister is in waarin je risico loopt gefilmd of foto's van je te worden gemaakt. Er zijn steeds en meer raamexploitanten die kiezen voor een kleine fee voor entree wat het koren van het kaf moet scheiden zodat deze locatie echte en / of serieuze klanten verkrijgen zal. Wij updaten deze pagina met regelmaat, kom daarom terug als je meer wilt weten over raamprostitutie of nieuwe locaties in jouw regio of gebied.