Een Carriere als Erotisch Masseuse?

Erotische Massage cursus & meer

Als je als dame ook werken wilt in de erotiek maar liever geen intiem wilt bieden dan is een job als erotische masseuse gepaard met een cursus wellicht wat voor jou. Met een erotische massage spreekt men over een naakte & intieme massage waarbij er geen sprake is van intiem (zoals seks) maar wel aanraking (touch) plaats kan vinden. Een massage is erop gericht niet alleen de spieren te ontspannen maar ook een happy end te geven. Er is dagelijks veel vraag naar een goede ontspannende & relaxing massage van veel mannen die onderweg zijn of juist relaxing zoeken. Als je interesse hebt kan je je aanmelden bij de bekende massage salons zoals hier vermeld.

Bij een massage salon werken hanteert vaak een 60/40 verhouding, wat inhoudt dat van de volle prijs jij 60% overhoudt. 40% is voor de massage salon en benut dat juist om de zaak te vermelden, kosten te dragen die maandelijks terugkerend zijn maar ook zorg draagt voor promotie, schoon beddengoed & handdoeken maar ook investeert in zaken zoals glijmiddel(en), massage olie & nog veel meer. Er is vaak een opzichter ook aanwezig als jij er werkzaam bent. Vergis je niet, een gemiddelde massage salon kan maandelijks gerust € 3000 tot € 6000 aan kosten hebben per maand. Het is allang geen vetpot meer maar juist hard werken voor iedereen.

Als je als dame voor erotisch massage aan de slag wilt doet leeftijd er in principe niet veel toe. Wat belangrijk is is een goede motivatie hebt en een goede service verlenen kunt. Als je goed oefent op het geven van een goede (erotische) massage en dit goed kunt paren met een uitstekend happy end dan zal je merken dat klanten vaker om je gaan vragen, of juist extra's of langere boekingen met je willen. Een goede masseuse kent natuurlijk vele vaste en terugkerende klanten en is natuurlijk ook goede reclame voor het massage salon daar waar je voor werkt. Alternatief is er ook werken als zelfstandige masseuse, met bijv. een eigen studio of op outcall basis.

Vrouwen vanaf 21 Jaar & Ouder Gevraagd

Als je aan de slag wilt als erotische masseuse moet je weten dat de lokaal geldende APV (dus de spelregels van de gemeente in waarin je werken wilt) van toepassing zal zijn. Nu is het zo dat in de erotische massage sector een leeftijd van verschillend 18 tot 21 jaar geldt maar de toekomst gewoon 21 jaar of ouder zal betreffen. Als je werken wilt bij een massage salon dient je leeftijd teminste 21 jaar of ouder te zijn en geldt een registratieplicht. Dit is normaal en garandeert ook dat je in goede handen bent met name tot de massage salon waar je voor werken wilt. Als je als zelfstandige masseuse wilt werken gelden er iets andere spelregels.

Als zelfstandige ben je verplicht een kamer van koophandel inschrijving te hebben (Voor belgie hetzelfde). Je bent immers als eigen baas en behoort dan ook een administratie te voeren. Je kunt ervoor kiezen een studio te huren en hier jouw klanten te ontvangen of dat je op outcall basis, dus bij de klant thuis of in hotel jouw werkzaamheden verricht. Niet iedere klant kan ontvangen of verplaatsen. Voor ieders is er wat wils. Een feit is wel dat werken bij een massage salon vaak terugkerende klanten kan bezorgen en je hier ook prima ervaring voor langere tijd op kunt doen. Ook gebruik maken van faciliteiten zoals een bad, douche & nog veel meer.

In ons bovenstaand overzicht van erotische massage adressen vindt je locaties verspreid over heel Nederland, Vlaanderen of Duitsland. De lijst kan wekelijks worden bijgewerkt met nieuwe aanmeldingen. Hier kan jij je vrijblijvend aanmelden voor sollicitatie of persoonlijk gesprek naar wens. Als jullie er samen uitkomen kan je in principe zo snel mogelijk aan de slag. Alle inside outs, truucs en ervaring wordt je geboden zodat je meteen feeling krijgt voor wat je doet en met juist veel plezier massages erotisch kunt gaan bieden. Soms kan je ook een cursus erotische massage verkrijgen als inhouse training bij goede massage salons in Nederland, Duitsland of Belgie.